Interview van de week: Alex Heering

Elke week heeft teammanager Glenn Schurink een interview met iemand die iets te maken heeft met Gratis Bier In De Kantine, dit kan een speler, sponsor, bestuurslid, supporter of iemand van de technische staf zijn.

Deze week is het de beurt aan voormalig topkeeper en lid van de "Wall of Fame", Alex Heering!

Glenn:  Alex welkom! Mooi dat we dit kunnen doen met elkaar en mooi dat je er bent. Onder de noemer “goud van oud” mogen we jou ontvangen, als één van de eerste spelers van destijds W.Z.B.I.B.D.D.I.V. heb jij de opkomst van onze mooie club mee mogen maken.

Alex: Bedankt om mij uit te nodigen voor dit interview. Het is weer een tijdje geleden dat ik iets heb gedaan voor G.B.I.D.K.

Glenn: Laten we beginnen met hoe jij terecht gekomen bent bij het eerdere W.Z.B.I.B.D.D.I.V?

Alex: Hoe ik bij het team gekomen ben is via het rommelpottoernooi van VIOS Vaassen. Ik ben inderdaad vanaf het begin er al bij toen we nog onder de oorspronkelijke naam W.Z.B.I.B.D.D.I.V. waren. Via de vriendengroep ben ik bij het team gekomen. Ook heb ik vroeger training gehad van Matthijs Mossink en Robbert Roffel, die iedereen uiteraard wel kent. Voor mij was het eerste toernooi een soort revalidatie, omdat ik net terug kwam van een liesblessure. Hierdoor kon ik niet voluit voetballen, maar gelukkig doet dat niets voor de derde helft.

Glenn: Je hebt voornamelijk de positie van keeper bekleed binnen deze club, met 73 wedstrijden en 5 goals heb jij een vaste plek in de “Wall of Fame”, was er een specifieke reden dat je helaas afscheid heb moeten nemen van GBIDK?

Alex: Ik ben inderdaad voornamelijk als keeper gaan fungeren. Ik vindt het erg leuk om op goal te staan en het gaat me ook wel aardig af, gelukkig.  Helaas heb ik afscheid moeten nemen door mijn werk. Zoals velen weten werk ik in de thuiszorg, waardoor ik onregelmatige diensten heb. Ook moet ik met regelmaat op de vrijdagavond werken.

Glenn: Als jij in de stoel van de voorzitter (van GBIDK) zou zitten hoe zou jij onze club dan neerzetten?

Alex: Ik denk zelf dat niemand een betere voorzitter kan zijn dan Matthijs Mossink. Zelf denk ik dat ik de team niet veel groter zou maken. Er zaten op een gegeven moment zoveel mensen in het team zitten, dat wij met twee teams zouden kunnen deelnemen aan toernooitjes. Ik zou zelf ook kijken of er weer toernooien zijn, zoals wij toen de "Costa Brava Cup" hebben gedaan. Dat zijn altijd wel mooie weken om met een gezellig team naar toe te gaan. Dat is misschien wel een goede reden voor mij om mijn comeback te maken in het hemelsblauwe tenue van G.B.I.D.K.

Glenn: Op het einde van het interview stel ik altijd de vraag, wil je verder nog wat kwijt?

Alex: Laten we hopen dat Mossink snel weer hersteld van zijn zware knieblessure, zodat hij zijn functie weer zonder problemen kan uitvoeren. Ook hoop ik dat iedereen in goede gezondheid blijft in deze rare tijden. Zorg allemaal goed voor jezelf en voor je naasten.

Nogmaals bedankt Glenn, voor het uitnodigen en het ga jullie goed.

© Gratis Bier In De Kantine. All Rights Reserved.

Free Joomla templates by L.THEME