Interview van de week: Ebu Aslan

Elke week heeft teammanager Glenn Schurink een interview met iemand die iets te maken heeft met Gratis Bier In De Kantine, dit kan een speler, sponsor, bestuurslid, supporter of iemand van de technische staf zijn.

Deze week is het de beurt aan supporter van het eerste uur en de grote man achter GBIDK TV, Ebu Aslan.


Glenn: Ebu welkom, het is een tijd geleden maar fijn dat je er bent! De man achter het succes verhaal dat GBIDK TV heet. Hier gaan wij het dan ook geheid over hebben en daarnaast natuurlijk over hoe jij betrokken bent bij onze mooie club!

Ebu: Bedankt Glenn! Het is inderdaad alweer 4 jaar geleden dat ik het met Matthijs over GBIDK TV heb gehad en het was eigenlijk zo opgestart. Het voelt weer van oudsher om met jou te mogen praten over GBIDK TV.

Glenn: Als eerste natuurlijk wie is Ebu Aslan? En hoe is hij betrokken bij GBIDK?

Ebu: in mijn jeugdjaren kreeg ik de uitzonderlijke kans om getraind te worden door het meesterlijk duo Matthijs Mossink en Robbert Roffel. Ik voetbalde toen nog samen met, voor GBIDK fans bekende namen, Alex Heering, Joey Winter, Jaap-Pieter Grave. Jaren later tijdens het rommelpottoernooi vroeg Matthijs of ik mee wilde voetballen met GBIDK. Ik heb dus een goede indruk achtergelaten in mijn jeugdjaren. Helaas door een blessure kon ik niet voetballen, maar ik had wel een professionele camera met microfoon en toen kwamen wij op het idee om het geweldige toernooi vast te leggen.

Glenn: Dan nu! GBIDK TV kan jij mij en de fans mee nemen in hoe het gegaan is tijdens die zaterdagmiddag 4 juni 2016 bij het inmiddels welbelbekende en legendarische rommelpot toernooi!

Ebu: Ik vergeet het nooit meer, een zonnige dag. Voor sommigen misschien iets te warm, maar voor de mannen van GBIDK maakte het niet uit. Tussen de wedstrijden door werd het goedbruinig goedje met 2 vingers schuimlaag naar binnen gewerkt om geen vocht te verliezen. En wat werkte dat goed zeg, Alex had een extra long er bij gekregen leek het wel. Robbert leek op een dichter maar schreef een gedicht met de voetbal in plaats van een pen en Joey Winter, die toen nog keeper was, was sterker dan de Chineze muur. Het was heel lastig te filmen. Het spel ging zo snel dat mijn camera het nauwelijks bij kon houden. Waar ik bij sommige wedstrijden dacht dat het 2-0 was, bleek het al 4-0 te zijn. Het was voor mij dus echt een uitdaging om alle acties goed op beeld te krijgen. Achteraf met de edit was het ook heel lastig om te knippen. Je wil de hoogtepunten in de edit houden maar het moet ook niet een te lange video worden. Alles leek wel een hoogtepunt. En terecht, want we werden dat jaar glorieus kampioen van het rommelpot toernooi!

Glenn: Als laatste wil ik ook graag met jou naar de toekomst kijken! Zie jij jezelf nogmaals met GBDIK TV naar voren treden bijvoorbeeld bij de Berg & Bos League?

Ebu: Ik ben nu voor mijn werk af en toe video’s aan het opnemen en aan het vloggen. En ik moet bekennen, ik vind het filmen en presenteren nog steeds heel leuk. Daarnaast hangen mijn klossen aan de wilgen, maar soms lijkt het alsof ze zin hebben om aan het groene tapijt te ruiken. Dus wie weet komt deze leeuw nog wel een keer terug!

Glenn: Ebu als laatste, wil je verder nog wat kwijt ? 

Ebu: Ondanks mijn vertrek vanwege mijn werk waar ik veel onregelmatige diensten moest draaien en dat niet meer te combineren was met GBIDK TV, blijf ik als trouwe supporter (en misschien wel de 1e supporter) GBIDK op de voet volgen. Ik wil via deze weg Matthijs Mossink heel veel beterschap wensen en hoop op een spoedig herstel!

© Gratis Bier In De Kantine. All Rights Reserved.

Free Joomla templates by L.THEME