Interview van de week: Martijn van den Brink

Elke week heeft teammanager Glenn Schurink een interview met iemand die iets te maken heeft met Gratis Bier In De Kantine, dit kan een speler, sponsor, bestuurslid, supporter of iemand van de technische staf zijn.

Deze week is het de beurt aan snelle aanvaller en strijder der derde helft, Martijn van den Brink.

Glenn: Martijn Welkom, Heerlijk dat je dit met ons wil doen!

Martijn: Hoi Glenn, ja uiteraard. Het is een eer om ook mijn steentje te kunnen bijdragen.

Glenn:
Martijn, even in het kort voor de fans die jou nog niet kennen, wie ben je en wat is je voetbal historie?

Martijn: Ik heb in voetbaljaren al een redelijke historie die me langs voetbalclubs s.v. Beatrix en Apeldoornse Boys heeft geleid. Daardoor zit ik nu denk ik in de herfst van m’n voetbalcarrière. In het veld is dat hopelijk nog niet te merken.
 
Glenn: We willen natuurlijk graag induiken wie Martijn is en wat drijft hem!
 
Martijn: Ik probeer m’n steentje bij te dragen in de eerste en tweede helft, maar vergeet vooral ook de derde helft niet. Nadat ik één keer op proef mocht meedoen heeft Mossink direct doorgepakt en mij meteen gecontracteerd. Echter de sfeer en het warme bad waarin ik belandde was het belangrijkste om mij te binden aan GBIDK.

Glenn: Als laatste de vraag die iedereen zich afvraagt, wat is voor is voor jou de motivatie om constant te presteren in GBIDK 1.

Martijn: Alles is altijd tot in de puntjes geregeld bij GBIDK, mijn complimenten daar ook voor richting de leiding, dus als speler wil je daarom wat terug doen in het veld. Het zou mooi zijn als we de titel een keer kunnen pakken, er wordt ook continu geschaafd aan de optimale samenstelling van het elftal, en op die manier de ultieme bekroning kunnen zetten op het werk. Echter denk ik dat we zelden als verliezer van het veld afstappen na de derde helft.

© Gratis Bier In De Kantine. All Rights Reserved.

Free Joomla templates by L.THEME