Voorbeschouwing speeldag 2

Na een maandje bijkomen gaat morgen een drukke periode van start! Morgen spelen de hemelsblauwe in de Berg & Bos League drie uitwedstrijden. De eerste wedstrijd is tegen de trotse koploper, Rebound Huts FC. Deze wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Koopman. Rebound Huts FC speelde nooit eerder tegen Gratis Bier In De Kantine, maar mag zeker als je naar de stand op de ranglijst kijkt een zware tegenstander genoemd worden.

De tweede wedstrijd is de altijd beladen derby tegen Groundhoppers Apeldoorn, de laatste keer dat beide teams elkaar tegenkwamen was op 29 maart 2019, die wedstrijd eindigde geheel tegen de verhoudingen in onbeslist in 2-2. De arbitrage bij deze wedstrijd is in handen van de heer Koopman.


De laatste wedstijd van de avond is tegen de dames van FC Linksbuitenadem, deze ploeg werd vorige maand tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen compleet overlopen en werd met 6-0 zelfs nog gespaard. Klein detail, scheidsrechter van Beek is net als vorige maand de scheidsrechter van dienst.

In de selectie van de hemelsblauwe zitten een paar wijzigingen. Stephan Polman is afwezig, in zijn plaats is Ricardo Steneker opgenomen in de selectie, de clublegende maakt na een paar jaar afwezigheid zijn rentree in het hemelsblauw. Martijn van den Brink is na een lange schorsing ook weer klaar om minuten te gaan maken. Robbert Roffel en Ruud Frieling zijn nog onzeker, maar zitten wel bij de selectie.

Selectie speeldag 2:

5. Erik Wortman
7. Ricardo Steneker
8. Jaap-Pieter Grave
9. Justus de Lange
13. Ruud Frieling
17. Matthijs Mossink ©
18. Coen Westerveld (GK)
20. Martijn van den Brink
22. Robbert Roffel
28. Ramon Wickerhoff
99. David van Wijk

Wedstrijden speeldag 2:

Vrijdag 24 september 2021
20:15u Rebound Huts FC – Gratis Bier In De Kantine
20:45u Groundhoppers Apeldoorn – Gratis Bier In De Kantine
21:45u FC Linksbuitenadem – Gratis Bier In De Kantine

© Gratis Bier In De Kantine. All Rights Reserved.

Free Joomla templates by L.THEME