GBIDK medekoploper na zege in derby

Gratis Bier In De Kantine is medekoploper naar een succesvolle avond in de Berg & Bos League. De hemelsblauwe mochten de avond starten tegen Rebound Huts FC, de koploper op dat moment. De biermannen begonnen de teruggekeerde Ricardo Steneker in de basis erg sterk aan de wedstrijd, de bal ging goed rond en na een paar kleine kansjes was het uiteindelijk Justus de Lange die op een beheerste manier de 0-1 tegen de touwen wist te schieten. De ploeg bleef de controle over de wedstrijd houden en wist ook aardig was kansen te creëren, helaas allen zonder succes. De wedstrijd leek in een verdiende zege te eindigen, maar helaas wist Rebound Huts FC na ongelukkig balverlies op het middenveld vanuit de counter Rebound Huts FC de onverdiende gelijkmaker binnenwerken. Er was op dat moment niet veel tijd meer en de wedstrijd eindigde daardoor in een onverdiend gelijkspel.

De tweede wedstrijd van de avond was de altijd beladen derby tegen Groundhoppers Apeldoorn. Gratis Bier In De Kantine begon weer sterk aan de wedstrijd en liet de tegenstander veel achter de bal aanlopen, om zo opzoek te gaan naar de ruimtes in de verdediging van de Groundhoppers. Het eerste moment dat de ruimte er was sloeg Justus de Lange hard toe, 0-1. Vanaf dat moment bleven de kansen komen was de 0-2 onvermijdelijk, wederom was het Justus de Lange die het net deed bollen. Na zijn tweede goal kreeg de spits een terechte publiekswissel en kwam aanvoerder Matthijs Mossink binnen de lijnen. In het laatste gedeelte van de wedstrijd bleef GBIDK de controle houden en wist na een mooie avond nog eenmaal te scoren, Ramon Wickerhoff zijn eerste in dienst van Gratis Bier In De Kantine te maken, 0-3. Daarna vond de scheidsrechter het genoeg en floot voor het einde, een overtuigende zege in een beladen derby.

De laatste wedstrijden rode lantaarndrager FC Linksbuitenadem werd door een fout van scheidsrechter van Beek een lastige, de arbiter liet toe dat de nummer laatst met maar liefst elf spelers in het veld stond. Ondanks protesten van de technische staf van GBIDK greep de scheidsrechter niet in, daarop besloten de hemelsblauwe ook nog een paar spelers extra in te brengen. Doordat er zoveel spelers in het veld stonden werd de ruimte om te voetballen erg beperkt, gelukkig bleef de ploeg goed voetballen en wist het door twee goals van invaller Ramon Wickerhoff deze opmerkelijke wedstrijd toch tot een goed einde te brengen, 0-2.

Door de goede resultaten heeft het teams zich in de top genesteld en staat het samen met Blågult aan top van de ranglijst. Gratis Bier In De Kantine gaat zich nu volledig richten op de Klassieker tegen het Nederlands Transplantatie Team op zondag 3 oktober, op 29 oktober is de volgende speeldag van de Berg & Bos League, dan heeft de ploeg de kansen om de kansen op een kampioenschap erg te vergroten.

© Gratis Bier In De Kantine. All Rights Reserved.

Free Joomla templates by L.THEME