Gratis Bier In De Kantine sluit seizoen in stijl af.

Gratis Bier In De Kantine heeft het seizoen in stijl afgesloten, mede doordat er nog een kleine kans op het kampioenschap was, gingen de hemelsblauwe in de eerste wedstrijd tegen Alcoholics als een racket van start. De van pensioen teruggekeerde Julius Wille liet al snel na een mooie actie de doelman kansloos, dit bleek opmaat voor meer. Martijn van den Brink, Justus de Lange en nog tweemaal Julius Wille zorgde voor een ruime overwinning, doordat de tegenstander ook nog een duit in eigen zak deed, stond er bij het affluiten van de scheidsrechter een dikke 6-0 overwinning op het scorebord.

Voor aanvang van wedstrijd twee was inmiddels duidelijk geworden dat Team Grolle het kampioenschap had binnengesleept, het enige wat voor GBIDK nog op het spel stond was plek twee. De strijd om plek twee was een rechtstreek gevecht met nummer drie De Atleten. Ondanks de snijdende kou begonnen de hemelsblauwe prima aan de wedstrijd Julius Wille zette Justus de Lange alleen voor de keeper, de goalgetter aarzelde niet en schoof de bal tussen de benen van de keeper door tegen de touwen, 1-0. Daarna ging het spel wat meer op en neer en werd gelegenheids doelman Matthijs Mossink door een harde lage schuiver kansloos gelaten, 1-1. Dat bleek een wake-up-call, het team pakte meteen de draad weer op een de ene na de andere mooie aanval werd op de mat gelegd, helaas vaak zonder resultaat. Totdat Julius Wille vlak voor tijd GBIDK naar een terechte overwinning wist te schieten. 2-1.

Door deze overwinning eindigen de hemelsblauwe op een keurige 2e plaatst in de competitie, de hoogste notering in de clubgeschiedenis. De selectie heeft uitgesproken in het nieuwe seizoen te gaan voor een nog beter resultaat. De selectie gaat nu genieten van een wel verdiende vakantie, wij willen al onze supporters en andere sympathisanten bedanken voor hun steun en hopen in het nieuwe seizoen, nieuwe successen met hun te mogen vieren,