GBIDK start competitie met nieuwe gezichten

Gratis Bier In De Kantine start vrijdag in de Berg & Bos League noodgedwongen met een aantal nieuwe gezichten. Door de personele problemen bij de hemelsblauwe is de technische staf genoodzaakt om een greep te doen uit het reserveteam en leenspelers van anders clubs. Sander Dekker komt door vanuit het reserveteam, Dekker speelde tot nu toe 2 maal in het hemelsblauw. Jordy van Essen komt tijdelijk over van Apeldoornse Boys en Raymond Radstaat komt op proef, hij speelde in het verleden bij het roemruchte SV Beatrix.


De selectie is door deze wijzigingen als volgt; Coen Westerveld, Matthijs Mossink, Martijn van den Brink, Justus de Lange, Jordy van Essen, Sander Dekker en Raymond Radstaat.

Gratis Bier In De Kantine neemt het op de eerste speeldag op tegen Groundhoppers Apeldoorn, een echte derby die in het verleden al 3 maal eerder is gespeeld. De eerste ontmoeting werd een vermakelijke 1-1 en de wedstrijden daarna werden door de hemelsblauwe met 0-3 en 1-0 gewonnen.

Wedstrijd twee is vrijdag tegen Alcoholics FC, beide ploegen speelden nog niet eerder tegen elkaar, Alcoholics FC is vanaf dit seizoen deelnemer aan de Berg en Bos League.

De laatste wedstrijd van de avond is tegen De Atleten, deze ploeg is na een paar jaar afwezigheid terug in de Berg en Bos League. De vorige ontmoetingen werden door de hemelsblauwe met 5-0 en 0-3 gewonnen.

De eerste wedstrijd begint om 20:00u in het stadion van Sportpark Berg & Bos, toegang is gratis!