Voorbeschouwing speeldag 2

Morgen staat de 2e speeldag van de Berg en Bos League op het programma. Gratis Bier In De Kantine zal twee keer binnen de lijnen verschijnen, tegen FC Linksbuitenadem en tegen Don Bosco de Maten.



In het verleden speelde GBIDK twee maal eerder tegen de dames van FC Linksbuitenadem, tweemaal werd er gewonnen. 6-0 en 2-0 waren destijds te uitslagen. De wedstrijd tegen FC Linksbuitenadem start om 20:00uur.

Don Bosco de Maten is voor het eerst de tegenstander van de hemelsblauwe, het team van Don Bosco de Maten staat onder leiding van voormalig GBIDK-speler Ebu Arslan. De wedstrijd tegen Don Bosco de Maten start om 20:30uur.

Gratis Bier In De Kantine heeft door de zware blessuregolf wederom een beroep moeten doen op het reserveteam en ook zit er een debutant bij de selectie. Raymond Radstaat, Jordy van Essen en David Scholte komen over van het reserveteam, Scholte speelde in het verleden al vijf wedstrijden in het hemelsblauw, Radstaat en van Essen speelde er tot nu toe drie. Andydinho komt op huurbasis over van Groundhoppers Apeldoorn. Voor technische verdediger Andydinho, die in het verleden ook de kleuren van vv Columbia verdedigde lonken de eerste minuten in het hemelsblauw.